Öncelikle telegram kanalımıza aşağıdaki linkten katılabilirsiniz👇

https://t.me/arsivzzers

İnstagram için en merak edilenlerden birisi de gizli hesapları nasıl görebileceğimiz oluyor. Ancak, instagram gizli profilleri görme uygulaması sayesinde sizler de bu sorundan kurtulabilirsiniz.

Birçok zaman “stalk” adı verilen yollar sayesinde gizli profillere kendimizi bir şekilde kabul ettirsek de bu yöntemin her zaman işe yaramadığı bilinen bir gerçek. Sizlere vereceğim uygulama sayesinde artık sizler de İnstagram’da gizli profilleri kolayca görebilirsiniz. Daha sonrasında ise içerideki fotoğraflardan veya videolardan haberdar olmanız mümkün olacaktır.

İnstagram üzerindeki gizli sayfa veya profilleri görmek için sizlere vereceğim uygulamayı telefonunuza indirmeniz gerekiyor. Bu uygulama Google Play üzerinde yer aldığı için herhangi bir virüs şüphesi oluşmasın. Bilindiği üzere Google Play, kullanıcılar için tehlikeli olabilecek uygulamaları kesinlikle barındırmıyor. Dilerseniz sizleri de çok bekletmeden yöntemimize geçelim.

1- İlk olarak aşağıdaki bağlantıya tıklayarak İnstagram gizli profilleri gösteren siteye girelim.

👉 GİZLİ PROFİLLERİ GÖSTEREN SİTE

2- Daha sonrasında siteyi açıp ''FAKE'' hesabınızla giriş yapmanız gerekiyor. Hesabınızla giriş yaptıktan sonra gizli olan profili arayabilir ve içerisinde neler döndüğünü görebilirsiniz.

Bazen profillere ulaşmak oldukça zaman alabiliyor. Bu noktada da sizlere vereceğim gizli hesapları gösteren site işe yarayacaktır. Sizler de artık bu sayede kolay bir şekilde dilediğiniz profilin içerisindeki fotoğraf ve videolardan haberdar olabilirsiniz.

Arkadaşlarınızın sizlere gönderdiği bir video veya fotoğrafı görüntüleyebilmek için o hesabı takip etmenize mi gerek var? Bu site sayesinde hesaplara takip etme isteği gönderip onay beklemekten kurtulabilirsiniz. Bestwhozi adı verilen bu site sizlerin zamandan tasarruf etmenizi ve kolayca gizli profilleri görüntüleyebilmenizi sağlar. Sizler de daha sonrasında hesabı gerçekten takip etmeniz gerekip gerekmediğine karar verebilirsiniz. Üstelik, uygulamaya giriş yapmak da bir o kadar kolay. Bunun için sadece hesap bilgilerinizle İnstagrama giriş yapıyor gibi giriş yapmanız yeterli olacaktır. Daha sonrasında da gizli olan profilin kullanıcı adını bilmeniz yeterli. Uygulama içerisine gizli olan profili girip devam et diyebilirsiniz. Eğer hesapta herhangi bir sorun yoksa içerisindeki fotoğraf ve videolar karşınıza çıkacaktır. Sizler de daha sonrasında bu stalk tadının keyfini çıkartarak gerçekleri öğrenebilirsiniz.

 Telegram kanalımıza aşağıdaki linkten katılabilirsiniz👇

https://t.me/arsivzzers